Akupunktur 2000 / AkuNova

Trods navneligheden og at der anvendes nåle i begge behandlingsformer, er Akupunktur 2000, også kaldet AkuNova, bestemt ikke den samme behandlingsteknik som Traditionel Kinesisk Akupunktur.

Akupunktur 2000 / AkuNova arbejder via nervebanesystemet

Ved Kinesisk Akupunktur arbejdes der med meridianbaner, Yin og Yang, over- og underenergi samt flere andre begreber.

Ved Akupunktur 2000 arbejdes der via nervebanesystemet i og omkring alle led med følsomme reflekspunkter. 

Når disse følsomme reflekspunkter bliver aktiveret ved hjælp af nåle, aktiveres kroppens selvhelbredende processer.

Referencer

Julie Klitte

· 12. December 2020

Kan helt klart en anbefaling herfra. Jeg døjede med en meget slem kvalme i starten af min graviditet, og det hjalp Britta mig med, eftbare få behandler med akupunktur.

Ove Nielsen

· 6. December 2020

Din behandling af mig forløb på en stille og kompetent måde. Jeg som troede at det var iskiasnerven det var galt med, men nej det fandt du hurtigt ud af det ikke var og behandlede mig derefter. Og har efterfølgende ikke mærket noget til de smerter jeg havde før behandlingen.

Jacob Ulrich Hansen

· 2. maj 2017

Hun er sgu dygtig👍 Har bøvlet med kroppen i over 1,5 år. Piriformis. Iskias og 2 lændehold. Næsten følelsesløs i højre ben. Men efter 4 behandling er, er der kæmpe fremgang at spore, kan arbejde uden smertestillende. Træne igen💪

Marlene Vohs-Ahlers

· 6. januar 2017

Super kompetent og høj faglighed er de ord der kommer til mig når jeg tænker på Aku-stikken. Britta er meget dygtig og vil vove den påstand at hun kan lindre/afhjælpe alle former for smerter. Tusind tak for en rigtig god behandling 

Tobias Bannow

· 1. september 2017

Britta er god. Efter mit behandlings forløb blev min stammen mindre fordi behandlingen åbnede nogle låse i mig.

Iben Maria Larsen

· 18. november 2016

Fordi jeg fik en hjælp lægen ikke kan

Hvor mange behandlinger med akupunktur 2000 er nødvendigt?

Antallet af behandlinger varierer fra person til person. Nogle af mine klienter oplever en stor forbedring efter den første behandling.

For komplekse eller langvarige kroniske lidelser, kan en til to behandlinger i ugen ofte anbefales.

Akupunktur 2000 Esbjerg og Varde kommune

Klinikken ligger i Bramming. Dog har jeg klienter fra mange af de omkringliggende byer i Esbjerg kommune og Varde kommune. Afstanden fra banegården i Bramming er blot 800 meter, og det tager 5-10 minutter at gå. 

Akupunkturpunkterne 

Akupunkturpunkterne ligger i og omkring alle led i kroppen. Rundt omkring leddene er der specielle centre, hvorfra der sendes signaler til hjernen eller forskellige afsnit af hjernen.

Når punkterne bliver stimuleret med en nål, bliver der sendt et signal fra hjernen til det syge sted, og helbredelsesprocessen bliver sat i gang.

Reflekskugler 

Langs meridianerne i kroppen er der nogle små ”krystaller eller sandkorn”, dvs. nogle meget små kugler. Disse små kugler bliver elektrisk aktive, hvor meridianerne kommer op til overfladen af kroppen.

Det kalder man akupunkturpunkter. I punkterne er der mindre elektrisk modstand.

Det er vigtigt, at nålen stikkes nøjagtig i punktet for at få den optimale virkning. Årsagen er, at placeringen af akupunkturnålen i denne reflekskugle, starter en elektrisk proces.

Der afsendes en strøm med en bestemt elektrisk frekvens. Hvert akupunkturpunkt udsender sin egen unikke frekvens.

Akupunktur behandling

550,-

Inkluderer følgende:

  • Laserbehandling
  • Fransk øreakupunktur
  • Gua-sha massage
  • Akupunktur 2000

Kontakt mig nu

Har du spørgsmål til behandlingsteknikkerne eller lidelser, er du velkommen til at kontakte mig.

Tlf. 60 17 59 41

Lad mig ringe dig op

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende mig en besked.