Kostvejledning

Hvad skal jeg bruge en kostvejledning til?

Du får indblik i, hvilke ting og forandringer der kan gøre dit liv sjovere og mere spændende, uden at du skal føle afsavn og følge en masse restriktioner.

Kig dig i spejlet, og du vil finde ud af, om billedet svarer til dine forventninger.

Hvad ser du, og hvad er det du gerne vil se? Du vil få en ny viden om hvad der er godt for dig og hvor dine behov skal passes ind.

Det er ikke en diæt eller en slankekur, det er derimod en anden måde at leve på.

Hvis du kan svare JA til nogle af disse spørgsmål,
kan årsagen være din kost:

 • Er du træt og uoplagt i dagligdagen, føler du dig irritabel.. – måske endda udbrændt?
 • Går du sukkerkold om eftermiddagen?
 • Kniber det med at sove om natten?
 • Er din mave flad om morgenen, men op af dagen har den vokset sig større og større?
 • Er din fordøjelse i orden?
 • Falder du i søvn foran fjernsynet om aftenen?
 • Har du mange planer – og tænker, at det vil du gøre noget ved i morgen?
 • Er du generelt utilfreds eller bekymret?

Referencer

Aksel

★★★★★

Jeg opsøgte Britta i Aku-stikken, da jeg længe havde haft voldsomme smerter i min ene skulder. Allerede efter 2 behandlinger med Gua-sha massage, var min skulder væsentlig forbedret. Nu efter flere behandlinger, er der mere bevægelighed og smerterne er reduceret, ja faktisk væk. Det er så dejligt, at kunne bruge skulderen og armen, uden begrænsninger på grund af smerter.

Læs hele Aksels case her.

Julie Klitte

Kan helt klart en anbefaling herfra. Jeg døjede med en meget slem kvalme i starten af min graviditet, og det hjalp Britta mig med, eftbare få behandler med akupunktur.

Ove Nielsen

Din behandling af mig forløb på en stille og kompetent måde. Jeg som troede at det var iskiasnerven det var galt med, men nej det fandt du hurtigt ud af det ikke var og behandlede mig derefter. Og har efterfølgende ikke mærket noget til de smerter jeg havde før behandlingen.

Jacob Ulrich Hansen

Hun er sgu dygtig. Har bøvlet med kroppen i over 1,5 år. Piriformis. Iskias og 2 lændehold. Næsten følelsesløs i højre ben. Men efter 4 behandling er, er der kæmpe fremgang at spore, kan arbejde uden smertestillende. Træne igen.

Marlene Vohs-Ahlers

Super kompetent og høj faglighed er de ord der kommer til mig når jeg tænker på Aku-stikken. Britta er meget dygtig og vil vove den påstand at hun kan lindre/afhjælpe alle former for smerter. Tusind tak for en rigtig god behandling.

Tobias Bannow

Britta er god. Efter mit behandlings forløb blev min stammen mindre fordi behandlingen åbnede nogle låse i mig.

Iben Maria Larsen

Fordi jeg fik en hjælp lægen ikke kan

Vejledningsforløbet

Når jeg skal vejlede dig om sund kost, beder jeg dig fortælle om hvordan du lever dit liv og hvad du foretager dig. Hvad tror du selv problemet er? Du kan sikkert fortælle om dine forventninger og ønsker. Efterfølgende vil du få en kostregistrering og nogle spørgeskemaer med hjem, som jeg vil bede dig udfylde. Jeg vil læse dine besvarelser igennem og vi vil gennemgå dem ved den næste konsultation.

Ud fra dine besvarelser får jeg et overblik over de ting, som vi i fællesskab arbejder videre med. Jeg vil måle dig, notere din vægt, fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse, BMI, kropsalder (bodyage), vandmængde og fedt omkring dine indre organer. 

Det kan virke uoverskueligt, at ændre livsstil og vaner, men jeg vil finde få enkle løsninger, som passer lige netop til dig. Vi starter med nogle få ting du kan ændre, og der vil gradvist komme flere til.

Det er ikke en mirakelkur, som virker fra første dag, men der kan være gamle vaner og mønstre, som skal ændres. Det tager noget tid og kræver vedholdenhed, men det er ikke en umulig opgave og du får gevinsten.

Uddannet kostvejleder

Jeg har taget uddannelsen som kostvejleder hos Birgitte Nymann. Uddannelsen består af viden omkring kost, ernæring, træning, sundhed, motivation og stress. Birgitte er uddannet indenfor idræt og holistisk sundhed, men er også forfatter og har bl.a. skrevet bogen ” Flad mave for altid ”.

Kostvejledning Esbjerg og Varde kommune

Klinikken ligger i Bramming. Dog har jeg klienter fra mange af de omkringliggende byer i Esbjerg kommune og Varde kommune. Afstanden fra banegården i Bramming er blot 800 meter, og det tager 5-10 minutter at gå. 

 

 

 

Kostvejledning

1200,-

Inkluderer følgende:

 • Vejning og måling

 • Analyse

 • Kostvejledning

 • Opfølgende samtale

Kontakt mig nu

Har du spørgsmål til behandlingsteknikkerne eller lidelser, er du velkommen til at kontakte mig.

Tlf. 60 17 59 41

Lad mig ringe dig op

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende mig en besked.