Om akupunktør Britta Lønne

  • 2000 Anatomi/fysiologi og sygdomslære
  • 2003 Uddannet akupunktør på Søborgskolen i TCM akupunktur
  • 2003 Øreakupunktur ved Lena Reimer
  • 2004 Akupunktur 2000 ved John Boel
  • 2008 Sundhedspsykologi ved Bitte Fialla
  • 2010 Kursus i arbejds- og idrætsskader inkl. Gua-Sha massage
  • 2012 Frekvensbehandling og auriculoterapi (øreakupunktur) ved Raphaèl Nogier
  • 2012 Uddannelse som kostvejleder hos Birgitte Nymann
  • Herudover følger jeg regelmæssigt opfølgende kurser, for at udvikle min viden og mine kompetencer.

Aku-stikken – akupunkturklinik i Bramming

Under mine egne behandlinger blev min interesse for akupunktur vakt. Jeg var fascineret over hvad sådan nogle tynde nåle kunne gøre. Der var ikke den ting, jeg ikke spurgte akupunktøren om; hvorfor gør du det? – og hvorfor er det lige, at nålen skal sidde der?

Akupunktøren var heldigvis meget tålmodig og besvarede alle mine spørgsmål.

Der gik nogle år, inden jeg fik mig taget sammen til at begynde at læse anatomi, fysiologi og sygdomslære. Jeg fandt ud af, at stoffet var både spændende og fascinerende og derefter startede jeg på at læse akupunktur hos Per Lauborg i Søborg.

Det var som at komme ind i en helt ny verden og det var vildt inspirerende. Under uddannelsen øvede jeg mig i akupunkturen på alt, hvad der kunne stå og gå, indtil jeg følte mig godt rustet til at starte min egen klinik.

Sådan blev jeg kostvejleder

Jeg var på idrætskursus i Helle Hallen hvor Birgitte Nymann var instruktør. I en pause – hvor vi sad og fik pusten – nævnte Birgitte, at hun stadig havde ledige pladser på hendes kostuddannelse.

Det lød simpelt hen så spændende, at jeg måtte vide noget mere om det.

Jeg huskede tilbage på tiden, hvor jeg flyttede hjemmefra. Hvordan laver man mad? – og hvad er sundt og hvad er usundt?

Eller at stå med et nyfødt barn og være usikker på, om den kost der serveres for barnet er god nok?

Kost og ernæring er et fantastisk spændende område og der er konstant en ny udvikling. Kosten har altid ændret sig, den ene dag må vi spise det ene og næste dag noget andet. Der er også vældig mange variationer af hvordan kosten sammensættes i forhold til fedt, proteiner og kulhydrater, og der vil altid være mange forskellige muligheder og meninger om det.

Når der laves en kostomlægning er det vigtigt at det tilpasses den enkelte person, kombineret med at det også er sundt og næringsrigt på vitaminer, sporstoffer, mineraler osv.

I stedet for at ændre det hele på en gang, er det ofte mere holdbart at ændre på små ting ad gangen.

Julie Klitte

· 12. December 2020

Jeg kan helt klart give en anbefaling herfra. Jeg døjede med en meget slem kvalme i starten af min graviditet, og det hjalp Britta mig med, efter bare få behandlinger med akupunktur.

Ove Nielsen

· 6. December 2020

Din behandling af mig forløb på en stille og kompetent måde. Jeg som troede, at det var iskiasnerven, det var galt med, men nej det fandt du hurtigt ud af, at det ikke var, og behandlede mig derefter. Og har efterfølgende ikke mærket noget til de smerter, jeg havde før behandlingen.

Jacob Ulrich Hansen

· 2. maj 2017

Hun er sgu dygtig👍 Har bøvlet med kroppen i over halvandet år. Piriformis. Iskias og 2 lændehold. Næsten følelsesløs i højre ben. Men efter 4 behandling er, er der kæmpe fremgang at spore, kan arbejde uden smertestillende. Træne igen💪

Marlene Vohs-Ahlers

· 6. januar 2017

Super kompetent og høj faglighed er de ord der kommer til mig, når jeg tænker på Aku-stikken. Britta er meget dygtig og jeg vil vove den påstand, at hun kan lindre/afhjælpe alle former for smerter. Tusind tak for en rigtig god behandling 

Tobias Bannow

· 1. september 2017

Britta er god. Efter mit behandlings forløb blev min stammen mindre fordi behandlingen åbnede nogle låse i mig.

Iben Maria Larsen

· 18. november 2016

Jeg kunne ikke få hjælp hos lægen. Efter et besøg hos Britta blev jeg hjulpet.

Ring mig op

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende mig en besked.