Teknikker

I nogle behandlinger bruger jeg kun én teknik, andre gange kombinerer jeg teknikkerne. Alt sammen afhængigt af hvad du skal behandles for.

Behandlingen kan f.eks. bestå af udelukkende massage. Massagen kan også kombineres med akupunktur og øreakupunktur. Der kan også være symptomer, hvor laserbehandling er det mest optimale.

Behandling i Esbjerg og Varde kommune

Klinikken ligger i bramming. Dog har jeg klienter fra mange af de omkringliggende byer i Esbjerg kommune og Varde kommune. Afstanden fra banegården i Bramming er blot 800 meter, og tager 5-10 minutter at gå. 

Nåleskræk

Hvis du er én af dem, ikke er helt tryg ved at få nåle i, laver jeg akupressur, som er en behandlingsform, hvor der trykkes/presses på akupunkturpunkterne.

Aksel

★★★★★

Jeg opsøgte Britta i Aku-stikken, da jeg længe havde haft voldsomme smerter i min ene skulder. Allerede efter 2 behandlinger med Gua-sha massage, var min skulder væsentlig forbedret. Nu efter flere behandlinger, er der mere bevægelighed og smerterne er reduceret, ja faktisk væk. Det er så dejligt, at kunne bruge skulderen og armen, uden begrænsninger på grund af smerter.

Læs hele Aksels case her.

Julie Klitte

Jeg kan helt klart give en anbefaling herfra. Jeg døjede med en meget slem kvalme i starten af min graviditet, og det hjalp Britta mig med, efter bare få behandlinger med akupunktur.

Ove Nielsen

Din behandling af mig forløb på en stille og kompetent måde. Jeg som troede, at det var iskiasnerven, det var galt med, men nej det fandt du hurtigt ud af, at det ikke var, og behandlede mig derefter. Og har efterfølgende ikke mærket noget til de smerter, jeg havde før behandlingen.

Jacob Ulrich Hansen

Hun er sgu dygtig. Har bøvlet med kroppen i over halvandet år. Smerter i piriformis, iskias og 2 lændehold. Næsten følelsesløs i højre ben. Men efter 4 behandling er, er der kæmpe fremgang at spore, kan arbejde uden smertestillende. Træne igen.

Marlene Vohs-Ahlers

Super kompetent og høj faglighed er de ord der kommer til mig, når jeg tænker på Aku-stikken. Britta er meget dygtig og jeg vil vove den påstand, at hun kan lindre/afhjælpe alle former for smerter. Tusind tak for en rigtig god behandling.

Tobias Bannow

Britta er god. Efter mit behandlings forløb blev min stammen mindre fordi behandlingen åbnede nogle låse i mig.

Iben Maria Larsen

Jeg kunne ikke få hjælp hos lægen. Efter et besøg hos Britta blev jeg hjulpet.

Akupunktur behandling

550,-

Inkluderer følgende:

  • Laserbehandling
  • Fransk øreakupunktur
  • Gua-sha massage
  • Akupunktur 2000

Kontakt mig nu

Har du spørgsmål til behandlingsteknikkerne eller lidelser, er du velkommen til at kontakte mig.

Tlf. 60 17 59 41

Lad mig ringe dig op

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende mig en besked.