Behandling af allergier

Jeg har gode erfaringer med behandling af allergi og især høfeber

Akupunktur er utrolig effektivt mod høfeber og allergi. Faktisk så effektiv, at langt de fleste høfeberpatienter som behandles med akupunktur, får det bedre eller slipper helt af med høfeberen.

Ved hjælp af akupunktur styrkes kroppens immunforsvar og derved minimeres medicinforbruget. Gener som snue, kløende og røde øjne mindskes og det forøger dit velvære og din livskvalitet. Erfaringer viser, at der hurtigt mærkes en forandring og at der er synlige resultater ved akupunkturbehandlinger.

Høfeber

Høfeber er den hyppigste kroniske sygdom i den vestlige verden. Ca. 1 million danskere har eller har haft høfeber på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Høfeber, allergi over for dyr og allergi i luftvejene kan for nogle være en meget ubehagelig lidelse, hvor selv konventionel behandling og medicin ikke er nok til at holde symptomerne nede.

Jeg anbefaler, at du starter behandlingsforløbet, lige inden allergisæsonen går i gang, men behandlingen kan sagtens sættes i gang, selvom du har symptomerne.

Desuden kan man med fordel undlade nogle madvarer i kosten, og det vil jeg selvfølgelig informere dig om ved behandlingen.

Akupunktur behandling

550,-

Inkluderer følgende:

  • Laserbehandling
  • Fransk øreakupunktur
  • Gua-sha massage
  • Akupunktur 2000

Kontakt mig nu

Har du spørgsmål til behandlingsteknikkerne eller lidelser, er du velkommen til at kontakte mig.

Tlf. 60 17 59 41

Lad mig ringe dig op

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende mig en besked.